Chrupki Kukurydziane w Czekoladzie Migdałowej Delikatnie Solone Bezglutenowe BIO 40 g Cocoa

Opis
Chrupki Kukurydziane w Czekoladzie Migdałowej Delikatnie Solone Bezglutenowe BIO 40 g Cocoa
Składniki
czekolada* 65% (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarna kakaowca*, migdały* 10%, sproszkowany napój kokosowy*, wanilia Bourbon* - masa kakaowa min. 52%), chrupki kukurydziane solone* 35% (grys kukurydziany* 81%, olej słonecznikowy*, słony aromat* 5% (maltodekstryna*, sól morska 1,5%, ekstrat drożdzowy, cukier trzcinowy*))
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2281kJ / 549 kcal
Tłuszcz: 38 g
- w tym kwasy nasycone: 20 g
Węglowodany: 41 g
- w tym cukry: 24 g
Błonnik: 9 g
Białko: 7 g
Sól: 0,5 g
Informacja alergenna
Może zawierać inne orzechy.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.